Ciorba de cartofi cu ciolan afumat si tarhon

de Oana in Ciorbe, 22 Oct 2014 | 10550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-500 gr ciolan afumat fara os
  • un morcov mare
  • o radacina de pastarnac
  • jumatate de telina mica
  • o ceapa
  • un gogosar sau ardei gras
  • 4-5 cartofi rosii
  • o cana de bors
  • 200 gr smantana
  • un ou
  • sare
  • tarhon uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu ciolan afumat si tarhon:

Ciolanul de porc se taie cubulete si se da intr-un clocot in putina apa. Se arunca apa, se spala bine sub jet de apa rece si se pune apoi in oala de ciorba impreuna cu 2-3 litri de apa, depinde cat de multa ciorba vreti sa faceti. Se pune la fiert.


Intre timp se pregatesc legumele, se curata, se spala si se taie cuburi mai mari sau mai mici, dupa preferinta. Cand carnea a inceput sa fiarba se adauga si legumele. Eu le pun pe toate odata si le las cam 20 de minute, pana sunt moi. Se adauga borsul si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se potriveste de sare.


Smantana se amesteca intr-un bol mai mare cu galbenusul de ou, apoi se adauga peste ea cate un polonic de supa fierbinte, pana smantana se incalzeste bine. Se rastoarna apoi peste ciorba si se da focul mai mic. Se mai lasa 2-3 clocote si se opreste focul. Albusul de ou se bate cu furculita si se toarna putin cate putin in ciorba, formand zdrente cu furculita.


La final de presara tarhon uscat. O nebunie!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu ciolan afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

claudiaO 1

23.10.2014, 08:44

ce buna e

claudiaO 1

23.10.2014, 08:51

cred sa execut si eu una azi sau maine

Panacris 1

09.11.2014, 09:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana