Ciorba de cartofi cu pui si tarhon

de La Ancuta in Ciorbe, 27 Apr 2011 | 4545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui (spate, pipote)
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina medie
  • 2 ardei
  • 7-8 cartofi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 3 linguri bulion
  • sare, piper
  • tarhon in otet
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu pui si tarhon:

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite. O punem la fiert in apa cu sare. Spumam de cate ori este nevoie.


Adaugam apoi ceapa taiata marunt, ardeii taiati cubulete si legumele taiate marunt (le puteti da si pe razatoarea cu ochiuri mari). Cred ca v-am mai spus ca noua ne plac legumele mai maricele.


Lasam sa fiarba 10-15 minute. Intre timp curatam cartofii si ii taiem cuburi mai mari. Adaugam si cartofii la fiert. Cand sunt aproape fierti adaugam pasta de ardei si bulionul si lasam pana fierb toate legumele.


La final adaugam tarhonul tocat marunt si potrivim de sare si piper. Lasam sa dea

un clocot apoi stingem focul si adaugam patrunjel verde tocat.


Servim calda cu ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu pui si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

La Ancuta 1

23.10.2013, 08:39

Multumesc

mena29 1

10.12.2013, 09:17

Cand mai faci ca vreau sa vin la tine sa pap si eu

La Ancuta 1

10.12.2013, 11:04

Dupa ce faci furescuri, ca sa nu vii cu mana goala

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii