Ciorba de pui (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 3 Mai 2014 | 7267 vizualizari

 

O ciorbita acra, gustoasa, cu legume si verdeturi multe!

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2 cepe uscate
  • 2 fire de ceapa verde
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un dovlecel mic
  • un morcov
  • o bucata de telina
  • un pastarnac potrivit
  • 2 cartofi mari
  • 10 rosioare
  • 1 litru de bors
  • sare dupa gust
  • 2 linguri cu ulei
  • o canuta cu suc de rosii/bulion (facut in casa)
  • o crenguta de cimbru uscat
  • verdeturi: loboda, leustean, patrunjel (cate o legatura mare din fiecare)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui (Multicooker):

 

Incepem prin a fierbe carnea, timp de 20 de minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Adunam spuma formata pe parcurs, iar dupa fierbere, strecuram supa obtinuta. Intre timp, curatam legumele si le tocam marunt. Cartofii ii taiem cuburi mici. Optional, rosiile se pot trece prin razatoare. In vasul multicooker-ului adaugam cele 2 linguri cu ulei si legumele tocate (cu exceptia cartofilor), alegem din MENU functia de prajire, FRY, pentru 10 minute aproximativ, cat legumele sa se patrunda usor. Adaugam carnea de pui si supa fierbinte, alegem din MENU functia BOIL, cea de fierbere, si, pe masura ce apa incepe sa clocoteasca adaugam cartofii (in maxim 10 minute sunt fierti), saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii. Dupa finalizarea programului presaram verdeturile tocate si crenguta de cimbru. Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta