Ciorba de cartofi, cu smantana

de divainbucatarie in Ciorbe, 10 Mar 2011 | 29175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi de marime medie
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu sau gogosar
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 legatura pătrunjel
  • 1 legatura leuştean
  • piper boabe şi măcinat
  • 500 ml bors
  • 180 g smantana
  • 2 oua
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi, cu smantana:

Curatam legumele, le spalam si se taiem cubulete, doar morcovii ii dam prin razatoarea mica.Calim putin ceapa in ulei, doar pana devine sticloasa, apoi adaugam morcovii si un praf de boia dulce, continuam sa calim inca putin amestecand in oala. Punem ardeiul, pastarnacul si telina la calit inca un minut.


Adaugam apa si cartofii. Punem oala la fiert la foc mediu. In acest timp batem ouale si le amestecam cu smantana. Dupa 20 de minute verificam daca au fiert legumele, condimentam cu sare, piper, punem leusteanul si acrim cu bors. Mai lasam să fiarba cateva minute, adaugam ouale batute cu smantana amestecand in ciorba, apoi luam oala de pe foc.


Ciorba o servim ornata cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi, cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

mamaieelena 1

13.03.2011, 23:57

pompierulpescar 1

19.03.2011, 14:37

Faceti-ma sa inteleg. ! Cum avem un timp de preparare de 15 min., daca fierbem zarzavatul 20 min.?

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 09:32

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare dreasa cu smantana si ou