Ciorba de legume si aripi de pui

de ela in Ciorbe, 23 Ian 2011 | 7041 vizualizari

 

reteta cu nr 170.....am ajuns si pana aici :))))

 

INGREDIENTE

  • 1punga amestec broccolli cu conopida si morcovi,congelata,
  • 5-6aripi de pui,
  • 1ardei gras,
  • 2morcovi potriviti,
  • 5cartofi,
  • 1legatura ceapa verde,
  • 1ceapa alba,
  • 1/2l bulion de casa,
  • 2rosii,
  • 1/2gulie,
  • 1pumn de mazare,
  • 2linguri paste cus-cus,
  • sare,piper,
  • patrunjel,
  • leustean,
  • bors sau zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume si aripi de pui:

Curatam ceapa alba si o taiem marunt.Taiem si ceapa verde rondele.Curatam ardeiul gras si il tocam marunt,La fel si morcovii.Curatam gulia si o lasam bucata intreaga,la sfarsitul prepararii o scoatem din ciorba si o aruncam.


Intr-o oala punem putin ulei si apa in care adaugam legumele taiate,mazarea si lasam 4minute pe foc,apoi completam cu apa,sare si piper.Punem si aripile si gulia, lasam sa fiarba 20minute.


Curatam cartofii si ii taiem marunt.Decojim rosiile si le taiem cubulete.Punem in ciorba cartofii si rosiile.Punem si punga de amestec de legume,bulionul si mai lasam pe foc 20minute.Cu 3minute inainte sa terminam ciorba,adaugam cus-cus-ul si borsul,mai condimentam dupa gust cu sare,piper sau vegeta.Scoatem gulia si o aruncam.Oprim focul si presaram patrunjel si leustean tocat.Servim cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume si aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mamidesara 1

23.01.2011, 23:39

sanatoasa si arata si foarte bine, o mananci cu ochii

MotanLaOale 1

24.01.2011, 11:51

ela 1

27.01.2011, 11:56

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a ` la grec`