Ciorba acra cu afumatura de porc

de dicarmencitta1957 in Ciorbe, 23 Feb 2010 | 13328 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Este ciorba preferata a baietilor mei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne afumata (afumatura, ciolan coaste)
  • 3 gogosari
  • 1 ceapa rosie
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi rosii
  • 2 kg bors
  • 2 legaturi de leustean
  • 5 oua
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • vegeta fara sare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu afumatura de porc:

Spalam si portionam carnea de pus in ciorba. Eu am avut si coaste si ciolan afumat. Lasam carnea sa fiarba bine. Curatam zarzavatul, il tocam si dupa ce spumuim carnea, turnam tot amestecul de legume in oala sa fiarba mai departe cu carnea.Intre timp,punem intr-o craticioara separat borsul sa se incalzeasca si sa dea in cateva clocote inainte sa-l punem in ciorba. Dupa ce au fiert si zarzavaturile, le incercam, sa vedem daca sunt fierte bine,punem si borsul,lasam sa dea in cateva clocote. Potrivim de sare si piper, punem si leusteanul tocat marunt,inchidem focul si punem capacul la oala si lasam ciorba sa se odihneasca.Cine doreste poate sa bata si vreo 5 oua la ciorba, sigur ii va da o savoare mai buna.Mentionez ca eu fac ciorba pentru familia mea in oala de 6 kg. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu afumatura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Sylvia 1

23.02.2010, 22:49

Excelent arata ca si o invitatie la masa

dicarmencitta1957 1

24.02.2010, 00:01

Multumesc, Sylvia esti tare draguta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pipote si inimi