Ciorba de cartofi cu tarhon

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 20 Sep 2013 | 2025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • o bucata de telina
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 litru de bors de putina
  • o lingurita cu tarhon
  • sare si cimbru dupa gust
  • patrunjel si lustean proaspete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu tarhon:

Tocam legumele si le punem la fiert in 4-5 litri de apa rece. Adaugam si cartofii, taiati cuburi, ii lasam pana au fiert suficient de bine si potrivim de gust cu sare si bors de putina. Punem sucul de rosii, dam ciorba intr-un clocot, doua, adaugam tarhonul, cimbrul si verdeturile tocate marunt. Servim ciorba cu ardei iuti.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

karla 1

20.09.2013, 22:47

Dya Daniela Andrei 1

21.09.2013, 07:54

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat