Ciorba de cartofi cu zeama de varza si dreasa cu ou

de Moni_alex in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2016 | 2896 vizualizari

 

O bunatate de ciorba!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mai mari
  • 3 cepe
  • 2-3 morcovi
  • o radacina de pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o telina
  • 4 linguri ulei
  • 300 de zarzavat pentru ciorba (facut de mama mea care contine si ardei)
  • 500-700 ml zeama de varza
  • sare daca mai e nevoie
  • o legatura leustean verde
  • o legatura de patrunjel
  • un ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu zeama de varza si dreasa cu ou:

Am curatat legumele si le-am spalat.


Am taiat marunt ceapa, morcovii, telina, radacina de patrunjel si de pastarnac le-am taiat bucatele mici.


Am pus uleiul in oala in care facem ciorba si am pus legumele la calit. Am adaugat o jumatate de pahar de apa si am lasat pana s-au inmuiat legumele, dupa care am turnat 3-4 litri de apa. Am lasat la foc potrivit pana au fiert legumele.


Intre timp am curatat cartofii, i-am spalat si i-am taiat cubulete.


Am adaugat cartofii in ciorba si am mai lasat sa fiarba 30 de minute.


Apoi am adaugat zarzavatul si am mai lasat sa fiarba 15-20 de minute.


Zeama de varza o fierbem separat si apoi o adaugam in ciorba


O mai lasam sa fiarba 15 minute si apoi potrivim gustul de sare daca mai este nevoie sa adaugam. Cand e gata oprim focul.


Am batut un ou si l-am pus in ciorba fierbinte.


Am pus leusteanul si patrunjelul taiate marunt ,am amestecat bine si am acoperit cu un capac. Am lasat -o acoperita cam 15 minute inainte sa o servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zeama de varza si dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

reisnaor_2006 1

10.03.2016, 23:19

Rocsi 1

11.03.2016, 19:30

mirela0911 1

11.03.2016, 19:47

Plaaaceee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de fenicul si mar pentru o zi sub patura