Supa de linte rosie

de rivka in Supe/Ciorbe, 7 Dec 2009 | 6032 vizualizari

 

este foarte sanatoasa fiindca contiine multe fibre si este si foarte foarte hranitoare fiindca contine multe proteine, avand calorii foarte putine.

eu o beau si seara :) fierbinte in loc de ceai, asa ca imi trece si foamea care ma apuca in fiecare zi in jur de ora 9, 10 :(

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • 1 cana mare linte rosie(mie imi place sa iasa supa groasa bine)
  • 2 conservute rotunde de pasta de rosii
  • ulei masline
  • se serveste cu ardei iuti sau cu chimen proaspat ras in ea cui ii place, sau cu ceapa ca si supa de fasole si paine...dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de linte rosie:

Ceapa se toaca marunt, catelul de usturoi se zdrobeste, se aseaza in oala si se dustuiesc scurt in putin ulei de masline pana isi lasa putin miros.

Se adauga lintearosie care inainte a fost lasata minim 30 minute in apa calda ...eu o las cam 1 ora, se adauga apa si se lasa la fiert cca 30 minute. Atentie sa nu dea in foc lintea face spuma.Se adauga pasta de rosii, se mai da 2 clocote si se stinge focul.

Se serveste cu ardei iuti, sau chimen macinat sau dupa cum doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ANCA 1

09.12.2009, 21:09

eu, ca Oana, cu pachetul in dulap de nu's cand, doar ca e linte galbena, nu rosie..cred ca merge si asta, nu?

rivka 1

09.12.2009, 21:38

daca e galbena la culoare da merge si aia pt supa sigur! sa pui pasta de rosii oricum in supa .
pai pacat sa o tii sa nu o mancati ...

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu dovlecei si loboda