Supa de linte rosie

de rivka in Supe/Ciorbe, 7 Dec 2009 | 4337 vizualizari

 

este foarte sanatoasa fiindca contiine multe fibre si este si foarte foarte hranitoare fiindca contine multe proteine, avand calorii foarte putine.

eu o beau si seara :) fierbinte in loc de ceai, asa ca imi trece si foamea care ma apuca in fiecare zi in jur de ora 9, 10 :(

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • 1 cana mare linte rosie(mie imi place sa iasa supa groasa bine)
  • 2 conservute rotunde de pasta de rosii
  • ulei masline
  • se serveste cu ardei iuti sau cu chimen proaspat ras in ea cui ii place, sau cu ceapa ca si supa de fasole si paine...dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de linte rosie:

Ceapa se toaca marunt, catelul de usturoi se zdrobeste, se aseaza in oala si se dustuiesc scurt in putin ulei de masline pana isi lasa putin miros.


Se adauga lintearosie care inainte a fost lasata minim 30 minute in apa calda ...eu o las cam 1 ora, se adauga apa si se lasa la fiert cca 30 minute. Atentie sa nu dea in foc lintea face spuma.Se adauga pasta de rosii, se mai da 2 clocote si se stinge focul.


Se serveste cu ardei iuti, sau chimen macinat sau dupa cum doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ANCA 1

09.12.2009, 21:09

eu, ca Oana, cu pachetul in dulap de nu's cand, doar ca e linte galbena, nu rosie..cred ca merge si asta, nu?

rivka 1

09.12.2009, 21:38

daca e galbena la culoare da merge si aia pt supa sigur! sa pui pasta de rosii oricum in supa .
pai pacat sa o tii sa nu o mancati ...

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!