Ciorba radauteana

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2010 | 3974 vizualizari

 

o bunatate, seamana f bine cu ciorba de burta.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept pui
  • 2 buc spate de pui
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • pastarnac
  • telina
  • radacina patrunjel
  • 200 g smantana
  • 3 galbenusuri
  • otet
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • cativa catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Carnea se spala si se pune intr-o oala in apa cu sare.


Se lasa sa dea cateva clocote, iar apoi se scoate, supa se strecoara,carnea se spala si se pune din nou la fiert, astfel ciorba va iesi limpede.

Se aduga si legumele.

Se lasa sa fiarba la foc mic cam 1 ora, pana cand carnea si legumele sunt fierte.

Dupa ce a fiert, carnea se scoate pe un tocator si se lasa la racit. Carnea se taie si se pune din nou in supa.


Separat se amesteca smantana cu galbenusurile si se pun si ele in oala. Atentie, oala sa nu fie pe foc altfel riscam sa se taie smantana. Dupa ce se incorporeaza smantana mai dam oala la foc pentru 10 min.

La final se aduga otetul, usturoiul dupa gust si sa nu uitam de verdeata.

Se serveste fierbinte si neaparat cu ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:03

nadina, s-a terminat in aceeasi zi, dar trebuie sa mai fac una zilele astea ca tare buna a mai fost

Teo 1

09.05.2010, 21:53

daca o repeti , tine cont si de mine !

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 22:08

o sa tin teo, chiar o sa o repet ca mi-a placut la nebunie, si o sa te invit la o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui chinezeasca