Ciorba de ciolan cu zeama de varza

de MotanLaOale in Ciorbe, 3 Ian 2019 | 5260 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciolan afumat
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi
  • 1 ardei verde
  • 150g mazare
  • 150g fasole verde
  • 3 rosii
  • 50ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1,5 litru zeama de varza
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • piper
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciolan cu zeama de varza:

Ciolanul se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca.

Zarzavatul se curata si se toaca.

Ardeiul se se curata si se taie patratele.

Cartofii se curata si se taie cuburi.

Rosiile se spala si se taie cuburi marunte.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si ciolanul si se calesc 3-4 minute.

Se adauga zarzavatul si ardeiul, se pune apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga mazarea si fasolea verde si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga cartofii si se mai fierbe 20 minute.

Se adauga rosiile si pasta de tomate.

Se pune zeama de varza, gustand sa fie cat de acra si sarata va place.

Se pune piper si se lasa sa fiarbe 4-5 minute.

Se adauga verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste cu smantana si ardei iute daca va place.

Mie imi place cu ceapa rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciolan cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu fidea