Ciorba de ciolan de porc

de Sim0na in Ciorbe, 15 Feb 2012 | 2192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g ciolan porc
  • 1 ceapă mică
  • ¼ praz
  • 1 păstârnac
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină mică
  • cca 1 ardei roşu (eu am avut de la congelator)
  • suc de roşii
  • o mână orez
  • delikat
  • borş
  • leuştean (de la congelator)
  • pătrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciolan de porc:

Ciolanul l-am spălat bine şi l-am pus la fiert cu puţină sare. Când a fost fiert, adică cam o ora, l-am scos, iar zeama am strecurat-o de 2 ori. Am pus din nou zeama pe foc şi am adăugat legumele tocate. Când ciolanul s-a răcit puţin, l-am tăiat în bucăţele şi l-am adăugat şi pe el la ciobiţă.


Am lăsat să fiarbă cca 20 minute, apoi am adăugat orezul, amestecând cu o lingura de lemn ca să nu se prindă de fundul oalei. La 5 minute am pus sucul de rosii, pe care l-am lăsat să de în câteva clocote. Am acrit cu delikat - cca 2 linguri la 3 litri ciorbiţă, şi am adăugat o lingură de delikat. La final am pus patrunjelul şi leuşteanul tocate mărunt. Am stins focul şi am lăsat câteva minute acoperit cu un capac ca să se imbine aromele.


Am păpat ciorbiţa cu smântână şi ardei foarte iute!


Pofta bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Sim0na 1

15.02.2012, 22:03

Multumesc tuturor!

oana_pisicutza16 1

15.02.2012, 22:09

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 09:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Soleanca (Ciorba ruseasca)