Ciorba de cocos cu tarhon si smantana - la Multicooker

de mihaelar63 in Ciorbe, 15 Feb 2015 | 1151 vizualizari

 

Daca pana acum nu ati preparat asemenea deliciu nu mai stati mult pe ganduri. Tarhonul in otet da o aroma de neegalat ciorbelor.

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi + oase de la piept
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 foi dafin
  • 1 ceapa
  • 1 felie mare telina
  • 1 lingura tarhon din otet
  • 2 linguri otet de la tarhon
  • 4 linguri orez
  • 200 ml smanatana
  • sare
  • piper- optional
  • codite de praz
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos cu tarhon si smantana - la Multicooker:

Aripile si oasele de cocos se curata si se spala bine cu apa rece .


Legumele se spala se curata si iar se spala .


Morcovii si telina se taie bastonase putin mai grosute .Cartofii se taie in opt .


Se conecteaza multicookerul la curent . Se toarna in cuva 3 l apa .


Se seteaza din meniu functia Boil pentru 40 minute .


La inceput se pune la fiert carnea, morcovii , ceapa intreaga , foile de dafin si sarea .


Dupa 25 minute se aduga cartofii si orezul .


In ultimele 5 minute de preparare se aduga tarhonul si otetul de pe tarhon .


Gustati daca carnea si morcovii sunt fierti . In caz contrar mai setati pe programul de fierbere-boil inca 10 minute .


Gustati si sarati daca mai este nevoie .


Deconectati aparatul de la retea.


Dregeti ciorba cu smantana diluata cu zeama calda si serviti cu verdeata preferata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos cu tarhon si smantana - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

anca_rm 1

16.02.2015, 15:40

ce aroma deosebita trebuie sa aiba ciorba ta

mirela0911 1

17.02.2015, 12:47

Faci niste ciorbe tare bune!

RuxyRux 1

18.02.2015, 14:57

Arata senzational! Esti o gospodina desavarsita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de cocos