Ciorba de conopida

de dantes in Supe/Ciorbe, 27 Mai 2014 | 1568 vizualizari

 

O ciorba simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de pui
  • 1 conopida
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1,5 l apa
  • 1 cub concentrt de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida:

Se pun la fiert aripile de pui si se lasa sa fiarba pe jumatate,se taie legumele marunt,conopida se rupe in buchetele mici si se adauga la fiert impreuna cu concentratul de pui.


Cand conopida este fiarta se opreste si se poate adauga patrunjel verde si smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MOKUSKA 1

27.05.2014, 13:44

vai, iubesc conopida

laura_n 1

27.05.2014, 13:53

cred ca as incerca!

babi5 1

03.06.2014, 17:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida