Ciorba de copanele de pui

de adry88 in Ciorbe, 12 Aug 2011 | 11258 vizualizari

 

Noua de place ciorba de copanele de pui

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • leustean verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • bors acru
  • taitei de casa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de copanele de pui:

Se curata ceapa. Se toaca marunt si se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, rosia, ardeiul tocat si se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga pasta de tomate si se amesteca. Se adauga apa, carnea si cand incepe sa fiarba adaugam cartofii curatati si taiati, mararul, leusteanul tocat.


Cand a fiert carnea se adauga taieteii si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, se adauga borsul, sare, piper dupa gust, se mai lasa sa fiarba 2 minute dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul tocat si ciorba de copanele de pui este gata.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de copanele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

vergi 1

14.08.2011, 21:27

buna ciorbita

divainbucatarie 1

16.08.2011, 10:23

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 19:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de Burta a la Nico