Ciorba de costita de porc

de marcela1979 in Ciorbe, 3 Ian 2013 | 7379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr costita afumata de porc
  • 250 gr costita de porc proaspata
  • 4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 aedei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • sare,piper
  • 200 ml bors de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de costita de porc:

Intr-o oala de 8l se pune la fiert carnea.Se curata ceapa,morcovii,patrunjelul si telina si se toaca marunt.Ardeiul gras se toaca cubulete.Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat si ardeiul tocat si el.Se lasa sa fiarba un pic apoi se adauga cartofii taiati cubulete.Se lasa sa fiarba pana sunt fierte toate.Se adauga sare si piper dupa gust,200 ml de bors de casa,si se face o dreseala din 2 galbenusuri cu smantana care se adauga in ciorba.Albusurile se pun si ele in ciorba.La sfarsit se pune frunzele de patrunjel tocate si o lingurita de tarhon uscat .Se lasa sa mai dea un clocot si se stinge focul.Se serveste calda .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de costita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

04.01.2013, 14:15

buna rau

adry88 1

04.01.2013, 17:37

vreau si eu o portie

Bya Ralu 1

07.01.2013, 20:46

ce ciorbita buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bors cu costita de porc