Ciorba de dovlecei si fasole verde

de marcela1979 in Ciorbe, 27 Ian 2014 | 3368 vizualizari

 

by Merisor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde fiarta din congelator
  • 2 dovlecei taiati cubulete din congelator
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosi si 1 ardei verde
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • 1 lg bulion
  • sare,piper
  • 1 legatura marar verde
  • 100 ml bors de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei si fasole verde:

Se pune apa la fiert intr-o oala de 6 l .Se curata legumele.Ceapa se toaca marunt,la fel si zarzavatul.Cand apa fierbe se pune ceapa,ardeiul taiat cubulete,morcovul,telina si patrunjelul tocate.Se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte se adauga dovlecelul si fasolea congelate si se lasa sa fiarba .Cand sunt toate fierte se adauga sare,piper,se pune bulion,si se adauga borsul .Se lasa sa mai dea un clocot si apoi se pune mararul tocat marunt .Se opreste focul si se lasa sa se raceasca un pic apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

babi5 1

27.01.2014, 12:35

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 12:57

buna ciorbica

marcela1979 1

28.01.2014, 01:53

a fost foarte buna intradevar ,va multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din costita de porc