Ciorba de dragavei (2)

de ela in Ciorbe, 14 Apr 2011 | 5429 vizualizari

 

scuze pt calitatea pozelor,aparatul meu a inceput sa imi faca figuri

 

INGREDIENTE

  • 2morcovi,
  • 4fire ceapa verde,
  • 2rosii,
  • 2cartofi,
  • 4linguri orez,
  • 1cutie rosii cuburi in bulion,
  • 2ardei grasi,
  • 300gr dragavei,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta de legume,
  • patrunjel,
  • marar,
  • leustean,
  • 100gr mazare verde,
  • 1pastarnac
  • 150ml bulion,
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dragavei (2):

Curatam morcovii,pastarnacul si ardeiul gras si ii taiem marunt.Ceapa o taiem rondele.Punem legumele in putin ulei si calim la foc mic cateva minute,cu sare,piper si vegeta de legume.Adaugam apa,cartofii taiati marunt si cand incepe apa sa fiarba punem orezul si mazarea si lasam pe foc 15minute.Adaugam rosiile in bulion,sucul de rosii,rosiile decojite si tocate marunt si mai lasam 10minute.


Taiem fasii frunzele de dragavei si le punem in ciorba si mai lasam pe foc 10minute,condimentam daca mai este cazul.Spre sfarsit adaugam borsul.Oprim focul si presaram deasupra leustean,marar si patrunjel si acoperim cu un capac pentru a se intrepatrunde gustul de la leustean,patrunjel si marar.Servim cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dragavei (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

-Miti- 1

22.04.2011, 21:36

Iepurasul mustacios
E de Paste generos
Nu-ti lasa cadou in ghete
Are el alte retete
Pasca,oul inrosit,
Mielul fript si un Paste Fericit!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

ela 1

22.04.2011, 21:37

Adina,multumesc la fel,un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi,te pup

adry88 1

06.05.2011, 11:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

Desert baclava

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Bors des de peste