Ciorba de dragavei (2)

de ela in Ciorbe, 14 Apr 2011 | 4993 vizualizari

 

scuze pt calitatea pozelor,aparatul meu a inceput sa imi faca figuri

 

INGREDIENTE

  • 2morcovi,
  • 4fire ceapa verde,
  • 2rosii,
  • 2cartofi,
  • 4linguri orez,
  • 1cutie rosii cuburi in bulion,
  • 2ardei grasi,
  • 300gr dragavei,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta de legume,
  • patrunjel,
  • marar,
  • leustean,
  • 100gr mazare verde,
  • 1pastarnac
  • 150ml bulion,
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dragavei (2):

Curatam morcovii,pastarnacul si ardeiul gras si ii taiem marunt.Ceapa o taiem rondele.Punem legumele in putin ulei si calim la foc mic cateva minute,cu sare,piper si vegeta de legume.Adaugam apa,cartofii taiati marunt si cand incepe apa sa fiarba punem orezul si mazarea si lasam pe foc 15minute.Adaugam rosiile in bulion,sucul de rosii,rosiile decojite si tocate marunt si mai lasam 10minute.


Taiem fasii frunzele de dragavei si le punem in ciorba si mai lasam pe foc 10minute,condimentam daca mai este cazul.Spre sfarsit adaugam borsul.Oprim focul si presaram deasupra leustean,marar si patrunjel si acoperim cu un capac pentru a se intrepatrunde gustul de la leustean,patrunjel si marar.Servim cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dragavei (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

-Miti- 1

22.04.2011, 21:36

Iepurasul mustacios
E de Paste generos
Nu-ti lasa cadou in ghete
Are el alte retete
Pasca,oul inrosit,
Mielul fript si un Paste Fericit!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

ela 1

22.04.2011, 21:37

Adina,multumesc la fel,un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi,te pup

adry88 1

06.05.2011, 11:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui