Ciorba de dragavei(de post)

de katty in Mancaruri de post, 18 Mar 2015 | 11257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 legaturi dragavei
  • 1 lingura orez
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosar
  • 1/2 de morcov
  • zeama de varza
  • 2 linguri ulei
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dragavei(de post):

Spalam bine dragaveiul si il taiem fasii.Taiem ceapa fin si  radem morcovul pe razatoarea mica.Punem morcovul si ceapa la calit in uleiul incins.Cand ceapa a devenit translucida adaugam orezul spalat ,lasam cateva secunde ,amestecand usor ,apoi adaugam apa(1,5 l).Lasam sa dea cateva clocote ,apoi punem dragaveiul ,pasta de gogosari si lasam sa fiarba 15 minute.Fierbem  separat zeama de varza ,adaugam peste ciorba ,potrivim de sare si piper ,mai lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dragavei(de post)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din soia