Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

de Gicuta69 in Supe/Ciorbe, 4 Sep 2015 | 876 vizualizari

 

Chiar daca este cald afara, tot ni se face pofta de o fasole cu afumatura. Sunteti de acord cu mine? :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole boabe
  • 700 g coasta afumata
  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • ardei rosu si verde
  • o telina mica
  • 150 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata:

 Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .

 O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.

 In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si le spalam,telina o dam pe razatoare iar  restul legumelor le taiem cubulete.

Incingem uleiul intr-o craticioara si le punem la calit. Le lasam pana se inmoaie si le punem peste fasole. Adaugam frunza de dafin si sucul de rosii. Asezonam cu sare, piper si cimbru. La final punem patrunjelul tocat. Sa aveti pofta, fratilor!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata-0
Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata-1
Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata-2
Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata-3
Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata-4
Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata-5
Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata-6
Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata-7
Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata-8

COMENTARII (15)

MOKUSKA

MOKUSKA 1

04.09.2015, 14:58

Cris2711

Cris2711 1

04.09.2015, 15:47

diaconta

diaconta 1

04.09.2015, 20:32

Doamne cat e de buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!