Ciorba de fasole cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 22 Apr 2016 | 1642 vizualizari

 

Ciorba de fasole se afla printre preferatele mele. Mai ales daca are si afumatura! Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-fasole-cu-kaiser-afumat/

 

INGREDIENTE

  • 400 g afumatura
  • 2 cepe
  • 400 g boabe de fasole
  • 1 morcov
  • 4 linguri de bulion
  • 50 ml ulei
  • cimbru
  • sare
  • leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se pune fasolea sa dea in clocot, apoi se schimba apa si se lasa la fiert impreuna cu ceapa si un praf de sare.


Se adauga si morcovul ras.


Cealalta ceapa se taie marunt si se pune impreuna cu afumatura taiata felii la calit. Se adauga bulionul.


Cand incepe sa fiarba fasolea, se adauga si ceapa cu afumatura si se lasa sa fiarba impreuna. Se adauga sare dupa gust si cimbru ( eu am pus 1 lingurita).


Cand este gata. se adauga leusteanul.

 

TIPS-URI

1

Puteti elimina rentajul si puneti decat la inceput ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

25.04.2016, 17:59

imi place!

Camelya 1

12.05.2016, 11:57

Rahela Velicu 1

10.04.2017, 19:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole uscata cu carnat afumat