Ciorba de fasole cu ciolan de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 21 Oct 2013 | 4499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan/rasol de porc
  • 300 g fasole colorata
  • o bucata de telina
  • un morcov
  • 2 cepe albe
  • un pastarnac
  • ardei grasi
  • un dovlecel
  • 1 l bors de putina
  • sare dupa gust
  • 2-3 linguri cu bulion
  • patrunjel si leustean
  • cateva ramurele de cimbru uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan de porc:

Spalam bine fasolea si o punem la fiert, avand grija ca dupa ce da in clocot de cateva ori sa schimbam apa.


La 20-30 de minute dupa ce a reinceput fierberea, adaugam ciolanul de porc, spalat bine in prealabil. Intre timp, spalam si curatam legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala. Cand au fiert suficient si acestea, potrivim de gust cu sare, adaugam 2-3 linguri de bulion si borsul. Dupa ce a dat in clocot, presaram deasupra cimbrul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt.


Se serveste calda, cu pofta!

 

TIPS-URI

1

Apa adaugata trebuie sa fierbinte, in caz contar boabele de fasole se vor intari, intrucat se opresc din fierbere.

2

Nu este nevoie sa mai adaugam ulei deoarece carnea de porc va lasa suficienta grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:24

Aduceam Laurici

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:28

Dia, multumesc draga mea!

Krystyan Trendy 1

13.01.2014, 07:59

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Zama de fasole boabe