Ciorba de fasole cu ciolan de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 21 Oct 2013 | 16053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan/rasol de porc
  • 300 g fasole colorata
  • o bucata de telina
  • un morcov
  • 2 cepe albe
  • un pastarnac
  • ardei grasi
  • un dovlecel
  • 1 l bors de putina
  • sare dupa gust
  • 2-3 linguri cu bulion
  • patrunjel si leustean
  • cateva ramurele de cimbru uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan de porc:

Spalam bine fasolea si o punem la fiert, avand grija ca dupa ce da in clocot de cateva ori sa schimbam apa.

La 20-30 de minute dupa ce a reinceput fierberea, adaugam ciolanul de porc, spalat bine in prealabil. Intre timp, spalam si curatam legumele, le tocam marunt si le adaugam  in oala. Cand au fiert suficient si acestea, potrivim de gust cu sare, adaugam 2-3 linguri de bulion si borsul. Dupa ce a dat in clocot,  presaram deasupra cimbrul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

Se serveste calda, cu pofta!

TIPS-URI

1

Apa adaugata trebuie sa fierbinte, in caz contar boabele de fasole se vor intari, intrucat se opresc din fierbere.

2

Nu este nevoie sa mai adaugam ulei deoarece carnea de porc va lasa suficienta grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:24

Aduceam Laurici

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:28

Dia, multumesc draga mea!

Krystyan Trendy 1

13.01.2014, 07:59

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu costita