Ciorba de fasole galbena lata

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Noi 2011 | 4654 vizualizari

 

Soiul acesta de fasole galbena lata se mai numeste in aceasta zona si fasole ,, de unt '' pentru ca are pastaia fin-catifelata in exterior si se fierbe repede . Intr-un cuvant se topeste ca untul in gura .Este cu atat mai gustoasa fiind culeasa din gradina noastra.
Fiind o ciorba de la tara am prezentat-o intr-o farfurie de la tara !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde de unt
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  •  300 gr carnaciori [ facultativ]
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare 
  • 1 lingura faina alba
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri patrunjel  verde tocat
  • 2 linguri cimbru verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole galbena lata:

Legumele se curata si se spala .


Fasolea se spala , se curata la capete si se rupe bucati .


Ceapa cubulete , morcovul rondele si usturoiul tocat se prajesc usor in ulei .


Puneti rosiile tocate marunt sare dupa gust si carnaciorii rondele + 4 l apa .


Fierbeti 45 min . Verificati daca legumele sunt fierte in special morcovul.


Amestecati faina si smantana cu putina apa , adaugati amestecand la supa fierbinte .


Presarati cu patrunjel si cimbru verde .


Daca doriti mai acra folositi putin otet de mere .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole galbena lata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lia maria 1

28.11.2011, 12:32

harnicuta si la cules si la gatit

marieta 1

28.11.2011, 13:23

buna tare!!este cea mai buna fasole verde!!!!!!

merceleo 1

28.11.2011, 19:20

cam mult cimbru, 2 linguri! o sa se spuna ca sunt indragostit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole galbena pastai