Ciorba de fasole verde

de lilik in Ciorbe, 6 Dec 2010 | 9192 vizualizari

 

nimic nu se compara cu o ciorba...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina,patrunjel
  • 1 smantana
  • 250-300 ml suc de rosii(sau cateva linguri de bulion)
  • ulei
  • faina
  • sare,piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

curatam fasolea,o rupem si o spalam.


intr-o oala de 4-5 L punem apa cu morcovul si ceapa taiate marunt,dupa care punem pe foc.


cand incepe sa clocoteasca punem fasolea si lasam sa fiarba.


cand fasolea e fiarta punem telina tocata marunt si separat intr-o tigaie punem putin ulei si 3-4 linguri de faina.


cand este frumos rumenita(nu arsa) punem sucul de rosii si amestecam sa devina ca o crema apoi punem smantana diluata cu apa rece si 1 pahar cu apa daca mai e nevoie.cand da in fiert punem rantasul peste ciorba si mai lasam sa fiarba 10-15 min.


punem patrunjelul,potrivim de sare si piper.


cand stingem focul batem un ou peste care punem 2 polonice de ciorba dupa care il punem in oala.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

lilik 1

07.12.2010, 11:39

multumesc tuturor sa stiti k a fost intradevar buna si chiar daca aici nu e asa frig tot merge

Dana Cristea - pusikmea 1

07.12.2010, 22:38

lilik 1

08.12.2010, 08:44

dana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN