Ciorba de tarhon

de mirela0911 in Ciorbe, 15 Mar 2011 | 6521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 spinari de pui
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • orez
  • 1 galbenus
  • 4-5 lg smantana
  • tarhon
  • otet de pe tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de tarhon:

Se pun spinarile la fiert intr-o oala cu apa.


Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun la calit separat in 2-3 lg ulei dupa care se stinge cu 1 l apa de pe carne. Cand s-au fiert legumele si carnea, se pune si restul de zeama de pe carne peste legume, se adauga orezul fiert separat si se mai lasa sa dea cateva clocote.


Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca un pic. Se pune tarhon din borcanul pus pe iarna si se acreste cu otetul de pe tarhon (sau cu lamaie). Dupa ce s-a mai potolit se pune smantana amestecata cu galbenusul si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

16.03.2011, 14:32

Criss, faceam si eu cu afumatura candva, dar acum nu prea mai fac, pt copii pun carnita de pui

LUK 1

16.03.2011, 22:38

delicioasa cu tarhon

mirela0911 1

19.03.2011, 19:58

Luk mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc