Ciorba de fasole verde cu carnat

de mihaelar63 in Ciorbe, 24 Noi 2015 | 6865 vizualizari

 

Eu nu-s sanatoasa daca nu incerc mereu cate ceva nou .Nu se poate sa mananci mereu aceleasi ciorbe .Nu am idei ? Ma uit ce am mai preparat sa nu ma repet , dau o prvire prin camara si frigider sa vad de ce materii prime dispun si trec la treaba !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde [ prefiarta ,din congelator ]
  • 300 gr carnat [ ai mei erau cu busuioc ]
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata praz
  • 1 gogosar rosu
  • 1 rosie
  • 1 lingura pasta ardei cu telina[http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-kapia-cu-telina-65780.html]
  • 1 pahar bulion rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu carnat:

  1. Morcovul , patrunjelul radacina , gogosarul,rosia  si prazul  se curata , se spala si se toaca/taie  sub  forma preferata .
  2. Carnatul se taie rondele si se prajeste in ulei pana devine crocant . Se scoate din oala si se toarana 3 l apa .
  3. Cand apa clocoteste se aduga legumele taiate . Sarati .
  4. Fierbeti 15 minute pana cand morcovul incepe sa se patrunda . Acum adugati si fasolea verde .
  5. Lasati sa mai fiarba impreuna 10 minute . Adugati pasta de ardei si bulionul de rosii . Se fierbe inca  5 minute .
  6.  Gustati . sarati daca este nevoie .
  7. Piparati si serviti ciorba in care ati pus rondelele de carnat crocant . Garnisiti cu patrunjel verde .
  8.              Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Acrirea ciorbelor cu otet, zeama lamaie, bulion, rosii se face la sfarsitul prepararii. Acrirea la inceput opreste fierberea radacinoaselor- vor ramane tari chiar daca prepararea este indelungata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:37

Zamfira mi-ar face placere sa prepari si sa vad si nota ta personala

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:38

Am stiut eu ca pentru Cleme trebuie sa pun ,, capcana ''

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:38

Licurici esti binevenita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de toamna