Ciorba de fasole verde cu carnat

de mihaelar63 in Ciorbe, 24 Noi 2015 | 1876 vizualizari

 

Eu nu-s sanatoasa daca nu incerc mereu cate ceva nou .Nu se poate sa mananci mereu aceleasi ciorbe .Nu am idei ? Ma uit ce am mai preparat sa nu ma repet , dau o prvire prin camara si frigider sa vad de ce materii prime dispun si trec la treaba !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde [ prefiarta ,din congelator ]
  • 300 gr carnat [ ai mei erau cu busuioc ]
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata praz
  • 1 gogosar rosu
  • 1 rosie
  • 1 lingura pasta ardei cu telina[http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-kapia-cu-telina-65780.html]
  • 1 pahar bulion rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu carnat:


  1. Morcovul , patrunjelul radacina , gogosarul,rosia si prazul se curata , se spala si se toaca/taie sub forma preferata .

  2. Carnatul se taie rondele si se prajeste in ulei pana devine crocant . Se scoate din oala si se toarana 3 l apa .

  3. Cand apa clocoteste se aduga legumele taiate . Sarati .

  4. Fierbeti 15 minute pana cand morcovul incepe sa se patrunda . Acum adugati si fasolea verde .

  5. Lasati sa mai fiarba impreuna 10 minute . Adugati pasta de ardei si bulionul de rosii . Se fierbe inca 5 minute .

  6. Gustati . sarati daca este nevoie .

  7. Piparati si serviti ciorba in care ati pus rondelele de carnat crocant . Garnisiti cu patrunjel verde .

  8. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Acrirea ciorbelor cu otet, zeama lamaie, bulion, rosii se face la sfarsitul prepararii. Acrirea la inceput opreste fierberea radacinoaselor- vor ramane tari chiar daca prepararea este indelungata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:37

Zamfira mi-ar face placere sa prepari si sa vad si nota ta personala

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:38

Am stiut eu ca pentru Cleme trebuie sa pun ,, capcana ''

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:38

Licurici esti binevenita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu ciocolata si capsune

de Lau 9

ieri la 14:44

Papanasi din iaurt in crusta de piscoturi

de Lau 9

ieri la 13:55

Prajitura cu piersici si migdale trase in ciocolata

de abetina 2

ieri la 12:04

Saratele cu branza mixta

de Lau 9

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cap de miel - ciorba nr. 100-