Bors de curcan

de ianculubita in Ciorbe, 27 Mar 2011 | 4067 vizualizari

 

Recomand acest bors facut pentru ziua de Paste,persoanelor care nu agreaza carnea de miel;bineinteles ca aceasta reteta poate fi folosita oricand

 

INGREDIENTE

  • 3aripi de curcan
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1ardei gras colorat
  • 1ardei iute
  • 1cutie de rosii in bulion
  • 1telina mica
  • 1l de bors proaspat
  • 2leg.de leustean
  • sare
  • 1ou
  • faina pentru taietei

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de curcan:

In primul rand,fac taieteii dintr-un ou,sare si faina cat cuprinde pentru un aluat suficient de tare pentru a fi intins cu sucitorul;


intind o foaie subtire,pun faina pe ea,o rulez,o tai in fasii subtiri,le cern de surplusul de faina apoi pun taieteiii pe o hartie si-i dau deoparte pana este gata borsul;


aripile curatate,parlite,spalate,portionate,le dau in cateva clocote,le scot,le spal bine apoi le pun din nou la fiert in apa rece;


cand incepe sa clocoteasca adaug legumele taiate foarte marunt si las la fiert cu capac la foc mic;


dupa 20-30min. adaug rosiile taiate daca nu sunt,dupa cateva minute,borsul pe care l-am fiert in alt vas,leusteanul taiat marunt,potrivesc de gust iar cand incepe sa clocoteasca adaug taieteiii;


cand acestia s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,inchid focul si amestec cu 1-2 oua batute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

kamy 1

27.03.2011, 20:42

MVMih 1

28.03.2011, 11:17

Mmmm...super

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu afumatura