Ciorba de fasole verde cu dovlecel

de Julie in Supe/Ciorbe, 21 Iun 2010 | 5092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pastai de fasole verde
  • un dovlecel mai mare sau doi mai mici
  • 2 morcovi
  • o ceasca orez
  • o bucata de telina
  • o ceapa
  • 4-5 linguri ulei
  • 500 ml bors sau zeama de corcoduse
  • patrunjel
  • 3 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu dovlecel:

Fasolea o spalam, ii rupem capetele si o taiem in bucati mai mici. Dovlecelul si telina le curatam de coaja si le taiem in cuburi. Un morcov il taiem rondele iar pe al doilea il taiem cuburi. Tocam ceapa marunt. Spalam orezul in mai multe ape.


Punem apa cu un praf de sare la fiert si cand da in clocot adaugam morcovul, telina,orezul si ceapa. Lasam sa fiarba 10 minute si apoi adaugam fasolea verde , dovlecelul si uleiul.


Dupa inca 10-15 minute adaugam borsul ,fiert si spumat separat, sau zeama de la corcoduse ,fierte separat si strecurate. Potrivim gustul cu vegeta si sare daca mai este nevoie. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde tocat.


Ciorbica de fasole verde cu dovlecei este foarte buna si calda si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Julie 1

21.06.2010, 15:53

Rocsi,Laly multumesc !

Bunica 1

24.06.2010, 07:25

Foarte buna ciorbita !Ador ciorbele de zarzavat

Julie 1

24.06.2010, 09:03

Ma bucur Bunica! Multumesc de vizita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza creata simpla