Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Fie vara, fie iarna, imi plac mult ciorbitele de legume acrite cu bors si drese cu smantana. Poate pentru ca imi aduc aminte de copilarie... :)
Am pregatit ciorba intr-un vas Zepter, pentru ca timpul de fierbere e mai scurt si legumele isi pastreaza astfel mai multe vitamine si alte substante nutritive.
Am tocat pe rand legumele: ceapa, morcovii, pastarnacul, telina. Fasolea verde am lasat-o intreaga.
Am pus apa in vas, am adaugat legumele si am acoperit vasul cu capacul. Ca de fiecare data, cand acul indicator a ajuns in zona verde am oprit focul, dar legumele se gatesc in continuare, la abur.
Am adaugat suc de rosii, bors si sare si ciorba a mai dat vreo cateva clocote.
Am pus oul batut si verdeata.
Ulei nu am pus deloc la ciorba, in schimb, la final am dres-o cu putina smantana.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult