Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Farfuria in care este prezentata ciorba face parte dintre cele mostenite de la bunica mea - maica ,din Salaj .
O ciorba cu fasole congelata asta-vara , din productie proprie .
Curatati, spalati si taiati cubulete legumele proaspete [ceapa rosie, morcov, telina, ardei rosu, usturoi ]. Caliti-le in ulei 1-2 minute .
Adaugati aproximativ 3 l apa si sarati .
Cand morcovul este pe jumatate fiert se pune fasolea verde congelata si restul legumelor congelate care au fost maruntite [nu e necesar sa se dezghete in prealabil ].
La sfarsitul fierberii adaugati sucul de rosii si serviti ciorba asezonata cu verdeata proaspata .
1
Atentie !- nu e nevoie de piper , ardeiul iute da nota de picant suficient .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult