Ciorba de fasole verde (de post)

de mihaelar63 in Ciorbe, 18 Ian 2013 | 36720 vizualizari

 

Farfuria in care este prezentata ciorba face parte dintre cele mostenite de la bunica mea - maica ,din Salaj .
O ciorba cu fasole congelata asta-vara , din productie proprie .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde congelata
  • legume congelate [ ardei , ardei iute , rosie , verdeata ]
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 50 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 pahar suc rosii
  • verdeata proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde (de post):

Curatati, spalati si taiati cubulete legumele proaspete [ceapa rosie, morcov, telina, ardei rosu, usturoi ]. Caliti-le in ulei 1-2 minute .

Adaugati aproximativ 3 l apa si sarati .

Cand morcovul este pe jumatate fiert se pune  fasolea verde congelata si restul legumelor congelate care au fost  maruntite [nu e necesar sa se dezghete in prealabil ].

La sfarsitul fierberii adaugati sucul de rosii si serviti ciorba asezonata cu verdeata proaspata .

TIPS-URI

1

Atentie !- nu e nevoie de piper , ardeiul iute da nota de picant suficient .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

18.01.2013, 15:04

Foarte gustoasa si buna

ANNA_46 1

19.01.2013, 04:52

Foarte buna ciorbica, iar farfuria

babi5 1

18.06.2013, 12:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de fasole pastai cu smantana