Ciorba de fasole verde (de post)

de mihaelar63 in Ciorbe, 18 Ian 2013 | 21793 vizualizari

 

Farfuria in care este prezentata ciorba face parte dintre cele mostenite de la bunica mea - maica ,din Salaj .
O ciorba cu fasole congelata asta-vara , din productie proprie .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde congelata
  • legume congelate [ ardei , ardei iute , rosie , verdeata ]
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 50 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 pahar suc rosii
  • verdeata proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde (de post):

Curatati, spalati si taiati cubulete legumele proaspete [ceapa rosie, morcov, telina, ardei rosu, usturoi ]. Caliti-le in ulei 1-2 minute .


Adaugati aproximativ 3 l apa si sarati .


Cand morcovul este pe jumatate fiert se pune fasolea verde congelata si restul legumelor congelate care au fost maruntite [nu e necesar sa se dezghete in prealabil ].


La sfarsitul fierberii adaugati sucul de rosii si serviti ciorba asezonata cu verdeata proaspata .

 

TIPS-URI

1

Atentie !- nu e nevoie de piper , ardeiul iute da nota de picant suficient .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

18.01.2013, 15:04

Foarte gustoasa si buna

ANNA_46 1

19.01.2013, 04:52

Foarte buna ciorbica, iar farfuria

babi5 1

18.06.2013, 12:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde