Ciorba de gaina ( de curte)

de alilianaa in Ciorbe, 5 Ian 2013 | 7801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ardei
  • telina
  • sare dupa gust
  • rosii
  • carne de pasare
  • leustean
  • 1 l zeama de varza
  • 3,5 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina ( de curte):

Legumele se curata si se toaca marunt. Carnea portionata si spalata foarte bine se pune intr-un vas cu apa cat sa o acopere pentru a fi data intr-un clocot. Prima apa se arunca, dupa care se adauga carnea impreuna cu apa in vasul pentru ciorba si se lasa la fiert cu sare.


Dupa un timp (verificam carnea cat este de fiarta) se adauga legumele.


Cand legumele si carnea au fiert de adauga rosiile (se spune ca rosiile intaresc carnea si legumele daca nu sunt fierte bine). Dupa ce rosiile au fiert se pune zeama de varza. Dupa ce da in clocot se adauga fideaua. Necesita fierbere nu mai mult de trei minute. Se adauga leusteam ( uscat, verde, congelat, dupa posibilitati)



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina ( de curte)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

alilianaa 1

13.07.2013, 18:55

Multumesc Ligia!

Sorinnaa 1

26.10.2013, 10:22

Ce bine arata! senzationala

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 06:44

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi