Ciorba de iepure

de Geanina87 in Ciorbe, 13 Iun 2012 | 3795 vizualizari

 

Pentru prima data am gatit ieri ciorba de iepure si asta pentru ca m-a convins sotul...eu,recunosc ca nu prea am vrut, insa dupa aceea m-am bucurat ca a iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure( eu am folosit coastele si maruntaiele (ficatul,inima etc)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • telina
  • 5 rosii cherry
  • 1/2 lg de bulion
  • patrunjel
  • taitei
  • sare
  • zeama de lamaie (nu am avut bors)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de iepure:

Mai intai spalam carnea de iepure bine-bine, o proportionam si o punem in apa la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa, iar cand incepe iar sa fiarba spumuim bine. In momentul in care carnea este pe jumnatate fiarta, adaugam morcovul taiat rondele, telina si ceapa taiate marunt si lasam sa fiarba inca 10 minute, dupa care punem rosiile si bulionul (pt.a capata culoare). Punem sare dupa gust, apoi acrim cu zeama de lamaie sau bors. Lasam inca 3 minute pe foc, apoi adaugam taiteii, iar dupa inca 2 minute oprim focul, punem patrunjelul si capacul deasupra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de iepure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

14.06.2012, 09:01

gustoasa

Geanina87 1

14.06.2012, 09:09

Roxana,chiar nu mi-a fost mila,pt. ca l-am primit de la cineva...congelat

roxanabucataras 1

14.06.2012, 20:03

buna treaba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de iepure de casa