Ciorba de legume

de Anamaria Cook in Ciorbe, 2 Apr 2012 | 4178 vizualizari

 

Acum ca a venit primavara si gasim tot felul de bunatati la piata m-am gandit sa prepar aceasta delicioasa ciorba de legume.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe mici
  • spanac dupa preferinta
  • 100g fasole verde
  • 1 lingura bors magic
  • jumatate conserva rosii decojite
  • 1 lingura leustean uscat(bine ar fii daca aveti verde, aici eu nu gasesc asa ca mi-am facut provizii de leustean uscat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Pentru inceput puneti pe foc o oala cu apa si un praf de sare, apoi sa trecem la pregatitul legumelor, taiati cartofii cuburi.

Taiati morcovul si pastarnacul bastonase, tocati ceapa marunt si taiati fasolea verde feliute.

Spalati si tocati spanacul daca este verde, daca folositi congelat il puteti adauga asa cum este.

Puneti toate legumele in oala si lasati la fiert la foc mic, potriviti de sare.

Cand cartofii si legumele s-au fiert adaugati rosiile(taiate marunt daca sunt intregi).

Apoi adaugati borsul si leusteanul si lasati sa mai fiarba 10 minute.

Eu am servit cu paine de casa cu cartofi si un ardei iute, un deliciu.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba saracului