Ciorba de legume

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 18 Aug 2015 | 1065 vizualizari

 

Am facut o ciorbita usoara, de vara.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • doi ardei grasi;
  • un ardei bulgaresc;
  • un morcov;
  • un pastarnac;
  • 1/2 radacina de telina;
  • un cartof;
  • un dovlecel;
  • un castravete;
  • 3-4 linguri ulei;
  • apa (circa 4 l);
  • sare;
  • 200 g rosii cherry;
  • o legatura de patrunjel sau leustean, in functie de preferinte.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.


Ardeiul gras se curata de seminte, se spala si se taie bucatele, la fel si cel bulgaresc.


Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele, la fel si pastarnacul.


Radacina de telina se curata, se spala si se taie bucatele.


Toate aceste legume se inabusesc intr-o oala in 500 ml apa cu uleiul si sarea. Dupa aceea, se completeaza oala cu apa si se lasa sa clocoteasca.


Cartoful, dovlecelul si castravetele se curata de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun in apa clocotita.


Dupa ce fierb toate legumele se adauga rosiile cherry spalate si taiate pe jumatate. Se fierb si acestea, apoi se potriveste ciorba de sare.


Se serveste cu patrunjel/leustean verde tocat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Andra_Constantinescu 1

18.08.2015, 20:36

Multumesc, Dia!

Catalina L 1

18.08.2015, 20:41

Andra_Constantinescu 1

18.08.2015, 21:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste lipoveneasca