Ciorba de legume cu bacon afumat si tarhon

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 3 Apr 2015 | 2176 vizualizari

 

O ciorbita numai buna pentru un pranz bun.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr bacon afumat
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 2 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 4 rosii cherry
  • 2 oua
  • 150 gr smantana
  • sare
  • piper
  • tarhon zeama si uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu bacon afumat si tarhon:

Legumele le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Baconul il taiem felii.Intr-o tigaie adaugam 2-3 lg de ulei si calim baconul afumat,legumele taiate le adaugam peste bacon si le calim 5 minute.


Intr-o oala punem 3 litri de apa si adaugam o lingurita de sare si o punem la fiert. Cand incepe apa sa fiarba adaugam baconul si legumele calite si lasam sa fiarba 30 de minute. Cand legumele sunt fierte reducem focul. Smantana o amestecam cu cele 2 oua pe care in prealabil le-am batut cu sare si piper.Adaugam 2 polonice de zeama si amestecam usor. Turnam compozitia in oala de ciorba si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.


Tragem oala de pe foc si adaugam dupa preferinta zeama de pe tarhon si tarhon uscat sau de la borcan.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu bacon afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

reisnaor_2006 1

04.04.2015, 00:13

Oana 1

06.04.2015, 10:36

Si mie imi place mult!

Daniel71 1

25.04.2015, 22:50

Cum adica ''zeama de pe tarhon'' ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta cu smantana