Ciorba de legume cu bacon afumat si tarhon

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 3 Apr 2015 | 1873 vizualizari

 

O ciorbita numai buna pentru un pranz bun.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr bacon afumat
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 2 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 4 rosii cherry
  • 2 oua
  • 150 gr smantana
  • sare
  • piper
  • tarhon zeama si uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu bacon afumat si tarhon:

Legumele le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Baconul il taiem felii.Intr-o tigaie adaugam 2-3 lg de ulei si calim baconul afumat,legumele taiate le adaugam peste bacon si le calim 5 minute.


Intr-o oala punem 3 litri de apa si adaugam o lingurita de sare si o punem la fiert. Cand incepe apa sa fiarba adaugam baconul si legumele calite si lasam sa fiarba 30 de minute. Cand legumele sunt fierte reducem focul. Smantana o amestecam cu cele 2 oua pe care in prealabil le-am batut cu sare si piper.Adaugam 2 polonice de zeama si amestecam usor. Turnam compozitia in oala de ciorba si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.


Tragem oala de pe foc si adaugam dupa preferinta zeama de pe tarhon si tarhon uscat sau de la borcan.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu bacon afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

reisnaor_2006 1

04.04.2015, 00:13

Oana 1

06.04.2015, 10:36

Si mie imi place mult!

Daniel71 1

25.04.2015, 22:50

Cum adica ''zeama de pe tarhon'' ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu smantana