Ciorba de legume cu carne de pasare

de sasha in Ciorbe, 15 Feb 2013 | 2269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 3 ardei
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 500 g cartofi
  • maruntaie de la o pasere ( coaste,gat, pipote) eu am folosit de la o pasare de curte
  • 1 leg telina
  • 3 oua
  • 2 linguri sare de lamaie
  • 3 polonice zarzavat
  • taitei de casa de la Baneasa
  • delicat cu gust de pasare
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu carne de pasare:

Intr-o oala se pune apa cam in jur de 3 litri si se pune la fiert. Cand da in clocot se pun maruntaiele de la pasare cu o lingura de ulei si se lasa la fiert.


Intre timp se curata toate legumele, ceapa o tocam marunt si ardeiul, morcovii si pastanacul se taie cubulete si cartofii.


Cand carnea e aproape gata punem toate legumele. Daca mai este nevoie de apa, mai punem cat credem ca este nevoie.


Cand si acestea sunt paroape gata,punem 3 polonice de zarzavat,sare, si delicat, dupa gust,si taiteii si sare de lamaie dupa gist.


Cand toate-s gata stingem aragazul. Ouale se bat intr-o farfurie cu un polonic de ciorba si rasturnam in oala, amestecand continuu. Tocam leustenul si il amestecam cu o lingurita de ulei. Daca facem asa, vor ramane mereu la suprafata ciorbei. Si-l punem in ciorba.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

merisor 1

16.02.2013, 07:55

Buna ciorbita ai facut!

sasha 1

16.02.2013, 09:39

:*

babi5 1

07.10.2014, 15:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec cu legume