Ciorba de legume cu carne de porc

de Angelina_Elena in Ciorbe, 4 Sep 2013 | 14237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3,5 l apa
  • 600 g pulpa de porc
  • 150 g mazare
  • 3 cartofi
  • 1 bucata mica de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cana bulion
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu carne de porc:

Spalam si taiem carnea cubulete.


Spalam legumele, le curatam, apoi le taiem cubulete.


Intr-o oala punem uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam ceapa si o lasam sa se caleasca bine.


Apoi adaugam adeiul, morcovul, cartofii si lasam sa se caleasca impreuna 5 minute.


Adaugam cubulete de carne si le lasam sa se patrunda bine.


Adaugam bulionul, mai lasam 1 minut, apoi adaugam telina si apa.


Lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele, potrivim cu sare dupa gust, adaugam verdeturile si oprim focul.


Servim ciorbita cu smantana si zeama in care au stat ardeii iuti la murat sau otet.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

diaconta 1

04.09.2013, 22:13

foarte buna ciorbita

Corinuta 1

04.09.2013, 23:27

ce frumoasa e!

Angelina_Elena 1

05.09.2013, 11:51

Va multumesc frumos!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu zeama de varza