Ciorba de legume cu carne de porc

de Angelina_Elena in Ciorbe, 4 Sep 2013 | 31253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3,5 l apa
  • 600 g pulpa de porc
  • 150 g mazare
  • 3 cartofi
  • 1 bucata mica de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cana bulion
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu carne de porc:

Spalam si taiem carnea cubulete.

Spalam legumele, le curatam, apoi le taiem cubulete.

Intr-o oala punem uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam ceapa si o lasam sa se caleasca bine.

Apoi adaugam adeiul, morcovul, cartofii si lasam sa se caleasca impreuna 5 minute.

Adaugam cubulete de carne si le lasam sa se patrunda bine.

Adaugam bulionul, mai lasam 1 minut, apoi adaugam telina si apa.

Lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele, potrivim cu sare dupa gust, adaugam verdeturile si oprim focul.

Servim ciorbita cu smantana si zeama in care au stat ardeii iuti la murat sau otet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (28)

diaconta 1

04.09.2013, 22:13

foarte buna ciorbita

Corinuta 1

04.09.2013, 23:27

ce frumoasa e!

Angelina_Elena 1

05.09.2013, 11:51

Va multumesc frumos!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu rasol de porc