Ciorba de legume cu galuste si suc de rosii

de T I M E A in Ciorbe, 11 Noi 2012 | 5694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • 1/2 gulie
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 2.5 l apa
  • 1 cub knorr legume
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 150-200 ml suc de rosii

Pentru galuste:

  • 1 ou
  • 3 linguri gris
  • un strop de ulei
  • un pic de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu galuste si suc de rosii:

Curatam si spalam legumele.

Taiem morcovii si pastarnacul rondele iar ceapa si ardeiul le tocam marunt.

Punem apa la fiert si in momentul fierberii turnam legumele de mai sus.

Adaugam gulia taiata cubulete si cubul knorr.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Lasam la fiert pana sunt fierte toate legumele apoi adaugam sucul de rosii.

Pentru galuste, batem oul cu un pic de sare si adaugam treptat in ploaie cele trei linguri de gris si un strop de ulei.

Cu o lingurita luam din compozitie si punem in ciorba lasand sa clocoteasca. Stropim deasupra cu apa rece. Dupa aprox 5 minute le intoarcem de pe o parte pe alta si la fel stropim cu apa rece si mai lasa inca 5 min.

Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu galuste si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu legume