Ciorba de fasole boabe cu leurda

de MotanLaOale in Ciorbe, 5 Feb 2014 | 3853 vizualizari

 

Preluata de pe site, este foarte buna! Nu ma asteptam sa fie asa buna cu gustul de usturoi al leurdei.

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole uscata
  • 500g coaste afumate
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatua marar
  • 1 legatura leurda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu leurda:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.

 Se curata ceapa, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Coastele se spala si se taie potrivit.

 Eu am pus la fiert fasolea cu coastele si putina sare in oala sub presiune, o ora.

 Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.

 Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.

 Coastele le-am scos pe o farfurie, am scos oasele si le-am pus in oala.

 Am completat cu apa si sare si am lasat sa fiarba cateva minute.

 Am pus pasta de tomate si am lasat sa fiarba 10-15 minute.

Am potrivit de sare, am adaugat mararul si leurda tocate marunt.

 Dupa cateva clocote este gata.

Se serveste cu ceapa rosie.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca se fierbe direct on oala este nevoie de aproximativ de doua ore de fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole