Ciorba de fasole boabe cu leurda

de MotanLaOale in Ciorbe, 5 Feb 2014 | 1642 vizualizari

 

Preluata de pe site, este foarte buna! Nu ma asteptam sa fie asa buna cu gustul de usturoi al leurdei.

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole uscata
  • 500g coaste afumate
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatua marar
  • 1 legatura leurda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu leurda:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.


Se curata ceapa, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.


Coastele se spala si se taie potrivit.


Eu am pus la fiert fasolea cu coastele si putina sare in oala sub presiune, o ora.


Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.


Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.


Coastele le-am scos pe o farfurie, am scos oasele si le-am pus in oala.


Am completat cu apa si sare si am lasat sa fiarba cateva minute.


Am pus pasta de tomate si am lasat sa fiarba 10-15 minute.


Am potrivit de sare, am adaugat mararul si leurda tocate marunt.


Dupa cateva clocote este gata.


Se serveste cu ceapa rosie.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca se fierbe direct on oala este nevoie de aproximativ de doua ore de fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

09.02.2014, 09:47

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 12:14

ce ciorbica buna!

MotanLaOale 1

14.05.2014, 12:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu zeama de varza- de post