Ciorba de loboda

de divainbucatarie in Ciorbe, 24 Mar 2011 | 2591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de loboda
  • 2 cepe
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 1/2 telina mica
  • 2 linguri orez
  • cateva frunze de leustean
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 felii bacon
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei – pentru omleta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Spalam loboda fara sa o rupem. Dam prin razatoare morcovul, telina si ardeiul, iar ceapa o tocam marunt. Calim ceapa, apoi adaugam ardeiul, morcovul, telina si orezul si le calim impreuna 1 minut. Intre timp tocam marunt loboda. O punem si pe aceasta in oala, apoi adaugam apa si fierbem maxim 20 de minute. In timp ce oala este pe foc potrivim de sare si piper, apoi punem sucul de la lamaie si leusteanul. Separat facem o omleta cu bacon, pe care o taiem fasii si o adaugam in ciorba, se mai lasa 1 minut sa fiarba.


In farfurie putem pune patrunjel tocat marunt.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:08

Multumesc Roberta! N-am vazut stirile in ultima vreme, profit de vremea frumoasa ... te pup si weekend placut!

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:08

Multumesc Luk!

lilik 1

26.03.2011, 01:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza de Bruxelles