Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se face foooarte repede, este light si delicioasa!
Eu am avut loboda la congelator.
Pun apa la fiert, cand a clocotit adaug loboda si pana fierbe tai legumele. Dupa ce a fiert (tre' sa se inmoaie bine frunza de loboda), scot loboda cu o paletica si o pun la scurs si racit. Adaug un strop de ulei de masline si legumele, in zeama in care a fiert loboda. Dupa ce s-a racit o toc marunt si o adaug peste legume. Las 5 minute, adaug orezul, iar cand acesta e aproape fiert, pasta de tomate si bors si sare dupa gust. Las 10 minute, adaug 2 oua pe care le-am batut bine intr-un bol cu un praf mic de sare.
Se serveste rece, e mult mai buna asa.
Se poate manca si in post daca nu-i adaugam ouale batute.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult