Ciorba de loboda

de simona72 in Supe/Ciorbe, 8 Apr 2013 | 6267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5-3 litri supa de vitel
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o radacina patrunjel
  • un fir apio
  • 3 -4 rosii
  • o legatura de loboda alba
  • o legatura de loboda rosie
  • 2 linguri le ulei de masline
  • o punguta mica de fidea de 60 gr de la Maggi
  • sare
  • zeama de varza sau bors
  • o legatura patrunjel prospat
  • o legatura frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Intr-o oala pt ciorba punem uleiul la incins, adaugam ceapa tocata marunt si o lasam pina devine sticloasa, adaugam apio taiat feliute, morcovii si radacina de patrunjel taiate ca pt ciorba, rosiile curatate de coaja si taiate cuburi mari. Punem 2-3 linguri supa si lasam pe foc mic 5 minute. Adaugam restul de supa si lasam pe foc pina sunt fierte legumele. Spalam loboda, o taiem in bucati mai mari si o punem in ciorba, mai lasam sa fiarba 10 minute, adaugam fideaua , bors cit dorim de acra. Lasam sa fiarba pina este fiarta si fideaua, potrivim de sare, oprim focul si adaugam frunze de patrunjel si telina taiate fin.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana