Ciorba de loboda

de ralu_ca in Ciorbe, 1 Mai 2014 | 6142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • multe legaturi de loboda
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2 buc ceapa uscata
  • 2 fire ceapa verde
  • zarzavat(rosii si ardei)
  • 2 oua
  • bulion zarzare
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • putin orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Am tocat ceapa uscată mărunt si morcovul și am pus la călit cu ulei într-o oală. Am taiat mărunt și ceapa verde și am pus și peste ceapa uscată. Am calit totul pentru 2-4 minute, apoi am adaugat un pahar de apă.

Am curatat cartofii și taiat cubulete si i-am adaugat in oala, apoi zarazavatul de ciorbă si se adaugă apă astfel încât să fie legumele acoperite în întregime. Se fierb approx 20-30 minute până când cartofii sunt fierți.

Dupa aceea am turnat apa, am pus si orezul, iar când dă în clocot, adaug frunzele de lobodă, spălate bine în prealabil.

Când loboda s-a fiert approx 10-15 minute, adăug bulionul de zarzare si cand da in clocot, bat ouale si le adăugam la ciorbă.

 

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

01.05.2014, 21:40

Imi place ciorba de loboda

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:34

laura_n 1

02.05.2014, 17:26

biig like! ador ciorba asta cum e bulionul de zarzare ca salivez deja)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Borș de lobodă a la bunica