Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am tocat ceapa uscată mărunt si morcovul și am pus la călit cu ulei într-o oală. Am taiat mărunt și ceapa verde și am pus și peste ceapa uscată. Am calit totul pentru 2-4 minute, apoi am adaugat un pahar de apă.
Am curatat cartofii și taiat cubulete si i-am adaugat in oala, apoi zarazavatul de ciorbă si se adaugă apă astfel încât să fie legumele acoperite în întregime. Se fierb approx 20-30 minute până când cartofii sunt fierți.
Dupa aceea am turnat apa, am pus si orezul, iar când dă în clocot, adaug frunzele de lobodă, spălate bine în prealabil.
Când loboda s-a fiert approx 10-15 minute, adăug bulionul de zarzare si cand da in clocot, bat ouale si le adăugam la ciorbă.
Pofta mare !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult