Ciorba de loboda

de Deny22 in Ciorbe, 27 Apr 2016 | 1687 vizualizari

 

Felul meu de mancare pe care il prefer in fiecare vara

 

INGREDIENTE

  • aprox 5 legaturi mici loboda
  • o manda de orez
  • 1 legatura leustean
  • 500 ml bors
  • 1 ou
  • apa
  • ulei
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Punem pe foc oala pt ciorba, umpluta pe jumatate cu apa si putina sare

loboda o spalam si ii rupem coditele; daca frunzelesunt mici, le lasam intregi, daca sunt prea mari le putem rupe; le adaugam apoi peste apa calda.

adaugam si orezul, lasam la fiert aprox 15min si adaugam borsul

mai lasam 20 min si adaugam leusteanul tocat marunt si oul batut

TIPS-URI

1

Se poate servi atat calda cat si rece

2

Se poate adauga si putina stevie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei