Ciorba de loboda rosie cu scarita afumata

de Valclaudia in Ciorbe, 24 Aug 2014 | 1098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachetele loboda rosie de la congelator (cca 600-700 gr.)
  • 1 fasie slanina afumata (cca 50 gr.)
  • 1 lingura ulei
  • scarita afumata (cca. 400 gr.)
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 250 ml bors (din comert am avut eu)
  • 3 rosii de gradina pasate prin blender
  • verdeata proaspat tocata (patrunjel si marar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie cu scarita afumata:

Curatam legumele, le spalam sub jet de apa rece,apoi le taiem dupa preferinta.


Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri marunte.


Slanina se taie cubulete mici, se pune in oala cu 1 lingura de ulei si se prajeste impreuna cu bucatile de scarita pana se rumenesc usor.


Adaugam ceapa tocata, ardeiul taiat, morcovul ras, sare si piper dupa gust.


Amestecam cca 5 minute, apoi punem cca 3l apa rece, acoperim oala si lasam la fiert la foc potrivit pana fierbe carnea.


Adaugam loboda congelata, rosiile pasate si mai fierbem ale 20 minute.


Punem borsul, mai dam cateva clocote.


Oprim focul, adaugam usturoiul granunlat si verdeata tocata.


Lasam 5 minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

madi_marin 1

24.08.2014, 20:05

Mmm...bunatate!

Rocsi 1

26.08.2014, 19:28

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana