Ciorba de mazare

de Valclaudia in Ciorbe, 3 Apr 2017 | 413 vizualizari

 

Mancaruri de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de 450 gr. mazare cpngelata
  • 1 ceapa medie
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/4 bucata telina
  • 1 gulie mica
  • 2 morcovi mari
  • 2 ardei rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 borcan zarzavat de iarna pentru ciorbe
  • verdeata dupa gust
  • cca 2l apa plata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de mazare:

Curatam legumele si le spalam.


Ceapa o tocam si o punem la calit, in 3-4 linguri de ulei.


Adaugam fasii de ardei rosu, rondele de morcovi si cubulete mici de telina. Mai calim cateva minute.


Se adauga gulia taiata bucati mari (pe care, la final, le-am indepartat din ciorba pentru ca erau lemnoase).


Punem foaia de dafin, sare si piper dupa gust, turnam apa plata si lasam sa dea in clocot ciorba.


Am adaugat apoi mazarea, sucul de rosii, zarzavatul pentru ciorbe din borcan, am mai fiert cateva minute.


La final, am oprit focul si am pus verdeata dupa gust (marar, patrunjel).


Am lasat ciorba acoperita cateva minute, pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi am servit.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

03.04.2017, 19:48

merisor 1

03.04.2017, 21:31

Bună ciorbica!

Gherca Daniela 1

03.04.2017, 23:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu dovlecei si urda

de Rocsi 9

ieri la 22:07

Covrigi de casa

ieri la 14:30

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui