Ciorba de varza cu cartofi

de MIUTA in Ciorbe, 26 Sep 2011 | 10328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 2 morcovi potriviti
  • 3 linguri pasta de ardei
  • o telina mica
  • costita afumata
  • cartofi
  • varza
  • bulion
  • smantana
  • ulei
  • sare,piper
  • cimbru uscat
  • marar verde
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu cartofi:

Am calit in ulei ceapa si unul din morcovi dat pe razatoare.Am adaugat pasta de ardei si am pus apa in cratita.Am pus telina si morcovul taiat cubulete.


Am spalat si taiat costita felii.Am pus-o la fiert in ciorba.


Am pus sare si cimbu uscat si am lasat sa fiarba pana aproape a fiert costita.


Am adaugat varza taiata fidelute si am lasat sa fiarba din nou.


Am curatat cartofii,i-am spalat si i-am taiat cubulete.


I-am pus la fiert in ciorba.


Cand cartofii sunt aproape fierti adaugam bulionul si mai lasam cateva minute sa fiarba.


Punem intr-un vas smantana si adaugam treptat ciorba fierbinte amestecand continu.


Turnam smantana fierbinte peste ciorba.


Adaugam piper si marar verde tocat.


Mai lasam 2 minute sa fiarba si oprim focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

jolygina 1

29.09.2011, 09:35

Lau 1

03.10.2011, 08:35

trebuie sa fie buna

ArianaBala 1

13.10.2011, 13:14

La cum arata, trebuie sa fie delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa