Ciorba de miel reteta
Nu putea sa lipseasca de la masa de Pasti! Ciorba de miel este foarte racoritoare, facuta cu bors proaspat de casa si cu multe verdeturi.
Aceasta reteta de ciorba de miel este numai buna de pus pe masa de Pasti. Iata cum se prepara:
Carnea se curata bine de piele si grasime, se spala cu apa rece si da intr-un clocot. Se spala iar de spuma si se pune la fiert. Dupa ce clocoteste bine se adauga legumele taiate marunt.
Loboda si untisorul se spala si se oparesc cu apa clocotita, apoi se scurg si se toaca marunt.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro