Ciorba de miel reteta cu smantana si tarhon

de Sidy in Bucatarasi celebri, 12 Iun 2011 | 6385 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa, inspirata din minunatele retete ale lui Horia Virlan... Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 500 g oase de miel
  • 200 g carne miel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • tarhon
  • 1 lingura orez
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 250 g macris(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu smantana si tarhon:

Carnea taiata se opareste in apa clocotita cam 7-8 minute apoi se scoate si se pune in apa rece cu boabe de piper si sare.Se da la fiert, se spumuieste.Dupa ce nu mai face spuma se adauga zarzavatul curatat si razuit si orezul spalat si se lasa la fiert 15 minute.Adaugam macrisul si lasam sa fiarba si el.


Punem tarhonul , asezonam si mai lasam la fiert 5-10 minute.


Intr-un bol batem bine galbenusurile cu smantana, oprim focul si adaugam un polonic de ciorba peste galbenusuri.


Dregem ciorba cu galbenusurile cu smantana, amestecam sa se omogenizeze bine.


Daca nu puneti macris atunci acriti ciorba cu otet.


Presarati deasupra patrunjel verde tocat si serviti ciorba cu ardei iute.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu smantana si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adry88 1

12.06.2011, 20:37

Rocsi 1

13.06.2011, 12:07

MotanLaOale 1

14.06.2011, 08:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida