Ciorba de morcovi cu chimen

de Valclaudia in Ciorbe, 22 Sep 2013 | 1595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi mari
  • 1 lingura chimen
  • 1 gulie mica
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel verde proaspat
  • sare si piper proaspat macinat (dupa gust)
  • 5-6 boabe de piper
  • 1 mana de fidea
  • crutoane pentru servit alaturi de ciorba

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de morcovi cu chimen:

Curatam si spalam legumele.


Le taiem dupa preferinta. Le calim in ulei, adaugam chimenul, sare si piper dupa gust+ boabele de piper.

Adaugam 4 cani de apa, lasam sa fiarba totul la foc potrivit pana se inmoaie legumele.


Dupa ce ne convingem ca legumele au fiert suficient, adaugam pasta de tomate, fideaua si patrunjelul verde tocat marunt.


Stingem imediat focul, lasam oala acoperita pentru 10 minute sa se umfle pastele fainoase si sa se intrepatrunda aromele si servim cu crutoane.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de morcovi cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

laura_n 1

22.09.2013, 13:56

ce bine suna si ce bine arata

Corinuta 1

22.09.2013, 14:43

Rocsi 1

22.09.2013, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu costita afumata